Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de miercuri dimineața încep o serie de acțiuni de dezinsecție în municipiul Satu Mare. Apicultorii sătmăreni sunt rugați să ia măsuri pentru protejarea familiilor de albine.

De asemenea, autoritățile îndeamnă sătmărenii să efectueze dezinsecții la nivelul blocurilor și spațiilor comerciale deținute. 

”Stimați sătmăreni, vă aducem la cunoștință că miercuri, 23 iunie, începând cu ora 10.00 vor fi efectuate acțiuni de dezinsecție la sol în parcuri și pe zonele de verzi din municipiu, iar joi, 24 iunie, dezinsecția va continua prin aviotratament. Pentru evitarea unor reinfestări sau apariția unor noi zone contaminate, recomandăm asociațiile de proprietari, sătmărenii care locuiesc la casă și agenții economici să efectueze în această perioadă tratamente de dezinsecție în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite, precum și în alte spații care ar putea fi contaminate.

Rugăm apicultorii de pe raza municipiului Satu Mare să ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine!”, a transmis Primăria Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii