Sătmărean prins cu 840 pachete de țigări de contrabandă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au descoperit și confiscat 840 pachete cu țigări, în valoare de aproape 10.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă. Şoferul este cercetat acum pentru contrabandă.

Miercuri, 30 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 10:00, polițiștii au oprit în trafic pentru control, în localitatea Mădăras, o autoutilitară Opel Vivaro, înmatriculată în România.

La volanul mijlocului de transport se afla un cetăţean român, în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare. În compartimentul pentru transport marfă, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe cutii care conţineau cantitatea de 840 pachete ţigări, de provenienţă Duty Free, în valoare de aproximativ 10.000 lei. 

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum şi pentru depistarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii