Banner blato Livrare1 

Poliţiştii din Satu Mare au depistat un Porsche Cayenne plin cu ţigări de contrabandă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, au identificat într-o parcare de pe strada Mărgeanului din Baia Mare,  un tânăr de 26 ani din Ucraina.

Acesta a coborât de la volanul unui autoturism în care se aflau țigări de contrabandă.

 

În urma efectuării percheziției autoturismului în cauză, au fost identificate și ridicate 11.428 pachete de țigări, produse accizabile, care trebuiau plasate sub regim vamal, provenite din contrabandă.

 

Țigările au o valoare aproximativă de 171.000 de lei.

 

Autoturismulul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Față de conducătorul auto s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în cursul zilei de mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare  cu propunere de arestare preventivă.

 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor persoanelor participante la activitatea infracțională și tragerii acestora la răspundere penală.

 

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureș.

 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii