Banner blato Livrare1 

Restaurant din municipiul Satu Mare amendat cu 10.000 de lei

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au aplicat o amendă contravenționala, în valoare de 10.000 lei, unui restaurant din localitatea Satu Mare și 7 avertismente  la tot atâția producători particulari din județ.

Astfel, în urma controalelor efectuate, au fost aplicate – 8  sancțiuni contravenționale, din care -  1 amendă contravenționala, în valoare de 10.000 lei -  un Restaurant din localitatea Satu Mare - pentru etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare folosite în procesul de prepararea alimentelor și 7 avertismente, pentru 7 producători particulari, din Piețele Agroalimentare, Mare - 1, Someș - 1, Mică – 2, Piața Micro 17 – 1,  din Satu – Mare și Piața Tășnad – 2. 

În urma acestor controale s-a dispus punerea sub sechestru / reținere oficială și confiscare, pentru cantitatea de 19,95 Kg, preparate și specialități alimentare,  în valoare totală de 789 Lei. Întreaga cantitate de preparate alimentare, a fost denaturată și dirijată spre distrugere prin incinerare, într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor în acest scop din județul nostru.

 

Controalele s-au desfășurat în perioada 23.07.2021 – 29.07.2021.

Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au realizat, în perioada menționată, 128 acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare,  supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, unități alimentație publică /terase, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe, depozite de înghețată, chioșcuri, automate alimentare.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii