Bărbat arestat pentru înșelăciune. A încercat să achiziționeze două telefoane mobile în valoare de 10.600 lei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat din Cluj Napoca a fost arestat, după ce a încercat să înşele reprezentantul unei societăți comerciale sătmărene.

În fapt, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, şi-a atribuit o identitate falsă, şi l-a indus în eroare pe reprezentantul unei societăți comerciale din Satu Mare, prezentându-i faptul că dorește să achiziționeze două telefoane mobile, în valoare de 10.600 de lei și determinându-l să remite telefoanele către o societate de curierat rapid. 

 

Ulterior, folosindu-se de mai multe tertipuri a intrat în posesia coletului, respectiv a celor două telefoane mobile, fără a fi achitat contravaloarea acestora.

 

În urma verificărilor efectuate sub directa îndrumare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare,  polițiștii sătmăreni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciului de Acțiuni Speciale Satu Mare, respectiv a suportului tehnic asigurat de alte structuri ale Poliției Române, au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii și administrarea întregului probatoriu în cauză.

 

Față de bărbat, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

 

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii