IPJ Satu Mare: ”Șoferul nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase de culoare roșie la trecerea la nivel cu calea ferată”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data de 28 mai, în jurul orelor 03.40, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui evenimentent rutier, în municipiul Satu Mare, la  trecerea la nivel cu calea ferată de pe bdul Cloșca. 

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 19 ani, din județul Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase de culoare roșie, aflate în funcțiune la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind  acroșat de trenul care circula pe ruta Satu Mare-Oradea.
Din nefericire, în urma impactului, conducătorul auto și-a pierdut viața.
Doi pasageri din autoturism, o tânără de 18 ani și un băiat, de 21 de ani, au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Mecanicul de tren, de 41 de ani, din Oradea, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii