alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews
FOTOGALERIE. Furtuna a făcut ravagii la Satu Mare. Inundații, copaci rupți, mașini distruse, locuitori lăsați fără curent electric Foto: Satu Mare News

FOTOGALERIE. Furtuna a făcut ravagii la Satu Mare. Inundații, copaci rupți, mașini distruse, locuitori lăsați fără curent electric

Mai multe străzi au fost inundate, în această seară, în municipiul Satu Mare, în urma unei furtuni, iar vântul a smuls un acoperiş în Centru Nou.

Patru maşini au fost avariate, după ce mai mulți copaci au căzut peste acestea. Traficul a fost îngreunat, fiind afectat inclusiv transportul în comun. Tot în urma furtunii, mai mulți locuitorii din municipiu au rămas fără curent electric.

Furtuna a început în jurul orei 20.00 şi a durat aproximativ o oră, suficient cât să producă pagube însemnate.Pasajele Soarelui și Botizului, sub ape, mașini blocate de apă, patru mașini distruse de copaci pe străzile Ialomiței, Wolfenbutel, Independenței și Dara.

Un panou publicitar a fost doborât de furtună la coborârea de pe podul Decebal.

O parte din acoperișul unui bloc de zece etaje situat în centrul municipiului, în Piața 25 Octombrie, a fost desprins de vânt. De asemenea, tencuiala de pe fațadele mai multor clădiri din municipiu a căzut.

Știre în curs de actualizare...

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii