davis banner

Oficial | Hotelul “Sport” trece în administrarea Primăriei Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Hotelul “Sport” trece în administrarea Primăriei Satu Mare.

”Urmare a demersurilor pe care le-am făcut la nivelul ministerului și a Hotărârii de Guvern de astăzi, Hotelul “Sport” din Satu Mare va merge către autoritățile locale”, potrivit anunțului făcut azi de ministrul Sportului Eduard Novak.

Venim astfel în sprijinul necesităților de la acel nivel și oferim un viitor acestui imobil, aflat de multă vreme în paragină. 

Acest hotel a servit mulți ani sportul, însă, din păcate, de câțiva ani buni se află într-o stare deplorabilă, lucru care se va schimba de aici înainte. Prin implicarea activă a autorităților locale din Satu Mare, care au dorința, resursele și pârghiile necesare, el va fi reabilitat și redat circuitului firesc de funcționare”, a anunțat acesta.

Timp de cinci ani, conducerea Primăriei a cerut insistent ca Hotelul Sport, aflat într-o stare avansată de degradare, să treacă de la Direcția Județeană de Tineret și Sport la municipiul Satu Mare. Chiar dacă printre miniștrii Tineretului și Sportului a fost inclusiv un ministru din Satu Mare, singurul care a reușit să ducă la bun sfârșit acest demers a fost actualul ministru Eduard Novak.

”Mulțumesc ministrului Eduard Novak pentru că după 5 ani de demersuri, Hotelul Sport a fost transferat municipiului Satu Mare. Vom continua să investim în sport și în infrastructura sportivă. Le mulțumesc și parlamentarilor UDMR din județul Satu Mare pentru că au susținut acest demers, fără sprijinul acestora nu s-ar fi putut finaliza în mod pozitiv”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.
PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN privind actualizarea valorii de inventar şi modificarea datelor tehnice ale unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Sportului prin Direcţia Judeţeană de Sport Satu Mare cuprins în Anexa nr. 30 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi transmiterea acestuia în domeniul public al Municipiului Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii