Crește numărul persoanelor infectate cu Covid-19. În Satu Mare, Carei și Tășnad sunt cele mai multe cazuri

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comparativ cu ziua de luni, 18.07.2022, numărul cazurilor totale active înregistrate în județul Satu Mare a crescut de la 303 la 438, iar numărul de persoane izolate în unități sanitare a ajuns la 48 de la 30.

Incidența îmbolnăvirilor de COVID-19 la nivelul județului Satu Mare este de 1,13 la mia de locuitori la data de 22.07.2022. 

Cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 se inregistrează în municipiile Satu Mare (232 cazuri) și Carei (23 cazuri), în orașele Tășnad (25 cazuri) și Negrești-Oaș (9 cazuri) dar și în comunele Păulești (11 cazuri), Doba (9 cazuri), Lazuri și Supur (câte 8 cazuri). Nu s-au înregistrat decese în ultima perioadă cauzate de infectarea cu coronavirus.

Având în vedere creșterea numărului cazurilor de COVID-19, atât pe teritoriul României, cât și pe teritoriul celorlalte state, revenim cu recomandarea Institutului Național de Sănătate Publică privind respectarea măsurilor minime de protecție sanitară împotriva COVID-19, astfel:

- purtarea măștii de protecție în spațiile aglomerate, atât în cele închise cît și cele deschise, în mijloacele de transport în comun, în unitățile sanitare;

- evitarea spațiilor aglomerate (închise sau deschise);

- respectarea regulilor de igienă a mâinilor;

- aerisirea zilnică a încăperilor în care se desfășoară activități;

- rămânerea la domiciliu în cazul apariției simptomelor și luarea legăturii cu medicul de familie în scopul îndrumării.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii