O femeie din Crucișor și un tânăr din Pișcolt, prinși la volan fără permis. S-au ales cu dosar penal

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data de 29 iulie, polițiștii din cadrul Secției  Poliție Rurală Valea Vinului au identificat pe DJ 193, în localitatea Crucișor, o femeie, de 39 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism. 

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia are dreptul de a conduce vehicule suspendat. În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
La data de 30 iulie, politistii Secției Poliție Rurală Petrești au identificat, în trafic,pe DN 19, în localitateaPișcolt, un tânăr, de 21 ani, din aceeași localitate, care conducea un moped, fără a avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că vehiculul nu este înmatriculat, iar tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.   
Verificările în cauză continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere si punerea în circulatie pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.      

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii