Alertă alimentară | Produs infectat cu o bacterie periculoasă, retras din Kaufland și Carrefour

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea unui produs din magazinele Kaufland și Carrefour, deoarece conține o bacterie periculoasă. 

Este vorba despre creveți prefierți și creveți roz importați din Ecuador și Franța în care s-a descoperit bacteria Vibrio vulnificus. Produsul a fost retras din magazinele Kaufland și Carrefour, inclusiv cele din Satu Mare de pe drumul Careiului.

”Vă informăm că datorită prezenței Vibrio vulnificus în materia primă utilizată pentru loturile de produse finite SC NOVEAST SEAFOOD SRL (distribuitor SC ADRIATIC SEA FISH SRL) a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos, urmare a informațiilor primite de la furnizorul din Franța”

În rândul persoanelor sănătoase, ingestia de V. vulnificus poate provoca vărsături, diaree și dureri abdominale. Se recomanda persoanelor care detin produsul descris mai sus sa nu le consume ci sa le distruga sau sa le returneze magazinelor de unde au fost cumparate. Pentru informatii suplimentare contactați: SC NOVEAST SEAFOOD SRL la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., se arată în comunicatul remis de ANSVSA, pentru magazinele Kaufland.

produse retrase kaufland carrefour 2 

”Vă informam că datorita prezenței Vibrio vulnificus in materia prima utilizata pentru loturile de produse finite SC NOVEAST SEAFOOD SRL (distribuitor SC ADRIATIC SEA FISH SRL) a initiat retragerea de la comercializare si rechemarea de la clienti a articolului mentionat mai jos, urmare a informatiilor primite de la furnizorul din Franta.

În rândul persoanelor sănătoase, ingestia de V. vulnificus poate provoca vărsături, diaree și dureri abdominale. Se recomanda persoanelor care detin produsul descris mai sus sa nu le consume ci sa le distruga sau sa le returneze magazinelor de unde au fost cumparate. Pentru informatii suplimentare contactati: SC NOVEAST SEAFOOD SRL la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., se arată în comunicatul pentru Carrefour.

produse retrase kaufland carrefour 1

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii