Comerciant de dulciuri sancționat 1.200 de lei de inspectorii DSVSA Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un comerciant de dulciuri din localitatea Baia Mare a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.200 de lei de către inspectorii DSVSA Satu Mare. 

Astfel, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.200 lei  un comerciant de dulciuri din localitatea Baia Mare -  pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, privind condițiile de depozitare și comercializare a dulciurilor.
Inspectorii  Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța  Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat 91 acțiuni de control. 
Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare,  supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe.
DSVSA Satu Mare va continua acțiunea de verificare a  unităților de alimentație publica și a unităților care desfac produse alimentare de origine animală și non animală de pe raza localităților balneare și a zonelor de agrement, precum și a tuturor pensiunilor de pe raza județului.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii