Tânăr cercetat pentru furt calificat, amenințare și uciderea animalelor cu intenție, oprit la ieşirea din ţară prin vama Petea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat un cetăţean român pe numele căruia este emis, de către autorităţile din Sighișoara, un mandat de arestare preventivă.

Duminică, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de ieșire din ţară un cetăţean român în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Mureș.
Cu ocazia formalităţilor de frontieră, la control s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 16 septembrie a.c., un mandat de arestare preventivă, de către Judecătoria Sighișoara. Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de furt calificat, amenințare și uciderea animalelor cu intenție.
Persoana a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii