Un tânăr moldovean (26 ani) a vrut să iasă din țară cu un permis fals

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat pe sensul de ieșire din țară un cetățean moldovean care, la controlul de frontieră, a prezentat un permis de conducere fals, având însemnele autorităților poloneze.

Joi, 02 februarie, în jurul orei 08:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 26 de ani. Acesta conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Polonia. La controlul de frontieră i-a fost solicitat și permisul de conducere, iar tânărul a prezentat un permis aparent eliberat de către autoritățile din Polonia. În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.
În acest caz, permisul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere conform Codului Penal, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii