Mașina Primăriei Socond, implicată într-un accident la intrare în Beltiug

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mașina Primăriei Socond a fost implicată într-un accident de circulație, în cursul zilei de ieri. Vinovat ar fi un șofer care a lovit mașina în care se aflau primarul comunei Socond Nicolae Cornea și consilierul acestuia. 

Fotografiile cu mașina primăriei au fost postate pe mai multe grupuri de pe Facebook.
Contactat telefonic, primarul comunei Socond a declarat pentru Satu Mare News că: ”mașina a fost implicată într-un accident la intrare în Beltiug. La coborârea pantei, în momentul în care colegul a semnalizat intenția de a vira la stânga, am fost loviți din spate de șoferul unui microbuz care a intrat în depășire pe linia continuă”. În urma impactului, mașina primăriei a fost proiectată într-un parapet.
Mașina primăriei era condusă de consilierul primarului Cornea, în timp ce în microbuz se aflau șapte muncitori care se deplasau spre Zalău.
Polițiștii sosiți la fața locului au făcut constatările necesare, i-au testat pe conducătorii autoturismelor cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Noroc că nimeni nu a pățit nimic, doar mașinile au fost avariate și un parapet. Șoferul și-a recunoscut vina în fața polițiștilor, luni vor veni de la firma asiguratoare să constate dacă este daună totală”, a declarat primarul Cornea. 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii