Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Zilele Orașului Satu Mare, apreciate de artiști și miile de spectatori

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, dorește să mulțumească tuturor sătmărenilor care au fost prezenți în weekend la marea sărbătoare dedicată
orașului Satu Mare. În cadrul unei conferințe de presă susținută azi, Dorel Coica a dorit să aducă aceste mulțumiri sătmărenilor care s-au prezentat în număr foarte mare. În același timp, artiștii care au urcat pe scenă la Satu Mare au avut numai vorbe de laudă la adresa publicului care a cântat la unison melodiile binecunoscute ale artiștilor.
De asemenea, comercianții de bere au vândut în aceste zile cantități însemnate de bere, urmare a vremii calde.
Din nefericire, sâmbătă seara, imediat după concertul susținut de Chris Norman, înaintea artificiilor, la rostirea de pe scenă a numelui primarului Dorel Coica, din mulțime s-au auzit fluierături.
Primarul susține că huiduielile au fost instrumentate de contracandidații Adrian Ștef și Kereskenyi Gabor. Mai exact, cei doi ai fi adus în piață mai multe grupuri de persoane formate din echipe ale lui Butka și membri din galeria Olimpiei, aduși de Ștef, care au avut ca și cuvinte de cod ”Primarul Dorel Coica”.
”Ștef și Kereskenyi, o combinație nocivă susținută și de către Catrinel Raț, cel care a falimentat, vândut și distrus Olimpia și care a sărit în barca lui Kereskenyi vrând să preia conducerea Olimpiei. Raț și-a vândut omenia și bunul simț”, a spus Dorel Coica.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii