A spart ușa unui local din Supuru de Jos și s-a luat la bătaie cu un bărbat și o femeie. Agresorul, arestat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data de 28 mai, în jurul orelor 21.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, de 39 de ani, din localitatea Supuru de Jos, administrator al unui local, despre faptul că un bărbat, de 46 de ani, din aceeași localitate ar fi distrus ușa de acces în local și ar fi pătruns în interior, unde ar fi aplicat mai multe lovituri unei femei, de 52 de ani și unui bărbat, de 40 de ani, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. 

Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Mai mult, ca urmare a întocmirii formularului de evaluare a riscului, a reieșit faptul că există risc iminent, astfel, față de bărbat, a fost  emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiind dispusă măsura păstrării distanței de 50 metri față de femeie, locuința și locul de muncă al acesteia.
În cauză, s-a întocmit dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violență în familie, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Față de bărbatul de 46 de ani s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii