Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Coica: ”Kereskenyi și Ștef au ales să blocheze municipiul, creând suferință sătmărenilor”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, susține că cei doi contracandidați la fotoliul de primar, Adrian Ștef și Kereskenyi Gabor, sunt vinovați
de greva de azi de la Transurban. Acesta susține că în spatele grevei se află UDMR, prezentând în acest sens și o fotografie postată pe pagina personală de Facebook a ”valetului Butka” (consilierul local UDMR, Butka Gergo) în timp ce plimbă cu mașina călători culeși din stații. ”Car sharing de Satu Mare! Ha látsz embereket a buszmegállóban vedd fel őket, nem járnak a buszok! Dacă treci lângă oameni care așteaptă autobuzul ia-le in mașină, nu circula autobuzele!”
Coica susține că imediat după intrarea în grevă a şoferilor de la Transurban, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi deputatul Kereskenyi Gabor s-au deplasat la fața locului pentru a discuta cu angajații.
”Pe Ștef l-a lovit azi dragostea pentru Transurban. Doresc să-l întreb pe Ștef în ce calitate s-a deplasat la Transurban? Își face campanie pe suferința populației, a copiilor și familiilor care circulă cu autobuzul?”, a spus Coica, susținând că Ștef ar fi ajuns la sediul Transurban înainte de Kereskenyi, motiv pentru care între cei doi a avut loc o ”bălăcăreală”, acuzându-se reciproc că ar urmări să adune capital electoral.
Coica susține că ”doar Consiliul Local poate decide ce se va întâmpla cu salariile de acolo, nu primarul”, reamintind că Transurban se subordonează Consiliului Local.
Azi, la prânz, a fost convocată o şedinţă a Consiliului de Administraţie a Transurban şi a membrilor Comisiei de Servicii din cadrul Consiliului Local Satu Mare, în urma căteia ar trebui să se propună o soluţie legală pentru majorarea cu 250 lei a salariilor şoferilor de autobuz şi personalului auxiliar. Ulterior, această propunere ar trebui votată în ședință de Consiliu Local, însă nu se ştie dacă se va convoca vreo şedinţă extraordinară în aceste zile sau după alegerile de duminică, respectiv după formarea noului Consiliu Local.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii