Ajutoare pentru vârstnicii de la Căminul “Șansa” oferite de tinerii liberali sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Situația în care se afla bătrânii de azi nu este o oglinda a vieții lor, ci una a bunului simt și al grijii noastre pentru ei.

Atâta timp cât au fost în activitate, ei ne-au dăruit tot ce au avut mai bun iar acum e rândul nostru să ne îngrijim de bunăstarea lor.
”Se cunoaște că încă din cele mai vechi timpuri din formele primare de organizare a societății, bătrânii unei comunități erau cinstiți și apreciați pentru înțelepciunea lor. Avem multe de învățat de la generația dumnealor, părinți și bunici, oameni care prin tot ce au făcut de-a lungul unei vieți întregi reprezintă un model pentru fiecare din noi. 
De aceea noi, tinerii liberali, am ales sa facem o vizita celor retrași din activitate, la Căminul pentru persoane vârstnice “Șansa” Satu Mare, care găzduiește un număr de 112 beneficiari adulți cu diverse probleme. Prin vizita noastră sperăm că am adus o raza de bucurie acestora, arătându-le totodată întreaga noastră apreciere. 
Vârsta a treia este o vârstă la care oamenii întâmpină o serie de dificultăţi, de diverse tipuri, începând cu cele inevitabile de sănătate şi continuând cu cele socio-economice și de calitate a vieţii, cu toate acestea persoanele vârstnice nu trebuie să fie considerate ca fiind povara societății”, este mesajul transmis de Bianca Murgu - președinte al organizației tinerilor liberali sătmăreni.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii