alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Percheziții la un bărbat (49 ani) din Tășnad, într-un dosar de organizare de lupte între animale și cu animale

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Percheziții la un bărbat (49 ani) din Tășnad, într-un dosar de organizare de lupte între animale și cu animale.

La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Biroul pentru Protecția Animalelor au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară și un mandat de accesare a sistemelor informatice, în județul Satu Mare, într-un dosar în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizarea de lupte între animale și cu animale.
Astfel, polițiștii au identificat 65 de animale de specie canină, despre care ar exista suspiciuni cu privire la participarea acestora la lupte.
În urma activităților desfășurate, față de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Tășnad, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, pentru dispunerea măsurilor legale.
Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Satu Mare, a Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și a Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare. 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii