Adolescent (15 ani) căutat de două zile de autorități, după ce a plecat voluntar dintr-o casă de tip familial. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adolescent (15 ani) căutat de două zile de autorități, după ce a plecat voluntar dintr-o casă de tip familial. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112.

La data de 20 decembrie, la ora 18.40, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții unei case de tip familial din sat Mădăras, comuna Mădăras, județul Bihor, că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, un tânăr de 15 ani, SZABÓ ÁRPÁD EMANUEL, instituționalizat în respectivul centru, a plecat voluntar de pe raza localității de domiciliu și nu a mai revenit. Acordul de mediatizare a fost primit la data de 22 decembrie, în jurul orei 11.00.
 
Acesta a mai fost plecat voluntar, fiind găsit de polițiști.
 
SEMNALMENTE: înălţime aproximativ 1,72 m, greutate aproximativ 64 de kg., constituție normală, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.
 
ÎMBRĂCĂMINTE: geacă albă, pantaloni negri, pantofi sport alb cu roșu, căciulă neagră, rucsac negru.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!
 
Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii