Un tânăr (19 ani) a cumpărat o casă în Culciu. Foștii proprietari l-au amenințat și au provocat distrugeri în valoare de 15.000 euro Foto cu titlu de prezentare

Un tânăr (19 ani) a cumpărat o casă în Culciu. Foștii proprietari l-au amenințat și au provocat distrugeri în valoare de 15.000 euro

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat și o femeie din Culciu sunt cercetați pentru comiterea a patru infracțiuni.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către un tânăr de 21 de ani despre faptul că ar fi avut un incident cu două persoane, privind achiziționarea unui imobil, în comuna Culciu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul ar fi achiziționat un imobil aparținând unor persoane și, în momentul preluării acestuia, ar fi observat prezența unor urme de distrugere, precum și lipsa unor bunuri.

Totodată, tânărul ar fi fost amenințat de către foștii proprietari, un bărbat de 49 de ani și o femeie de 44 de ani, care nu ar mai fi avut dreptul de fi prezenți în incinta imobilului.

Prejudiciul creat este de aproximativ 15.000 de euro.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt, amenințare și violare de domiciliu.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii