Ucrainean (21 ani) prins la volanul unui Audi A6 cu certificatul de înmatriculare fals

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii de frontieră sătmăreni fac cercetări în privinţa unui cetățean ucrainean de 21 de ani, care la controlul de frontieră a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un certificat de înmatriculare cu însemnele autorităţilor din Ucraina, fals.

Sâmbătă, 10 februarie a.c., în jurul orei 10:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism Audi A6, înmatriculat în Ucraina.

În cadrul verificărilor, la solicitarea polițiștior de frontieră, bărbatul a prezentat şi un certificat de înmatriculare, cu însemnele autorităţilor din Ucraina.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au constatat faptul că certificatul de înmatriculare este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unora autentice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii