Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • 29 Iulie 2016

Liceul Tehnologic Ardud se desființează, după ce niciun elev nu a promovat Bacalaureatul

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Proporția absolvenților care au trecut de Bac în județul Satu Mare este de 71,14%, după contestații.
Din nefericire, Liceul Tehnologic Ardud nu a avut nici măcar un elev promovat.
Referitor la acest liceu cu promovabilitate 0, inspectorul școlar general Călin Durla a declarat azi, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, că liceul în cauză va fi desfiinţat din anul școlar 2016-2017.
Unitatea școlară funcţionează din anul 1484 sub formă de şcoală confesională. În anul 1897 se înfiinţează Şcoala de fete cu VI clase.
Învăţământul liceal din Ardud a luat fiinţă în 1960 sub denumirea de Scoală Medie, ulterior Liceul de Cultură Generală. În anul 1977 liceul a fost desfiinţat şi transformat în Şcoală Generală cu clasele I – X. Din anul 1990 odată cu schimbarea societăţii româneşti s- a reînfiinţat liceul, având denumirea de Liceul Teoretic Ardud.
Din anul 1994 în cadrul unităţii şcolare au început să funcţioneze şi clase de învăţământ profesional şi de ucenici, fapt care a determinat transformarea în GRUPUL ŞCOLAR ARDUD. Începând cu data de 01.09.2012 unitatea şcolară şi-a schimbat denumirea în LICEUL TEHNOLOGIC ARDUD.
Fiind şcoală cu personalitate juridica, Liceul Tehnologic Ardud coordonează activitatea în unităţile şcolare din localităţile: Mădăras, Gerăuşa, Baba Novac şi respectiv Ardud.

Lasă un comentariu

cbadecembrie

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii