alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Incendiu la o șură din Santău

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această dimineață, în jurul orei 05:00,  Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o șură dintr-o gospodărie din localitatea Santău.

Pentru gestionarea situației de urgență, s-au deplasat cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Tășnad.
Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au constatat că incendiul se manifesta la întreaga construcție cu posibilitatea de propagare la casa de locuit și anexele gospodărești din imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, evitându-se extinderea acestuia.
Din fericire evenimentul nu s-a soldat cu victime.
În urma incendiului s-a distrus acoperișul construcției, fiind afectați grav și pereții acesteia. Totodată, a ars materialul lemnos și mai multe utilaje agricole care erau depozitate în interiorul șurii.
Cauza probabilă de producere a incendiului a constituit-o un scurtcircuit determinat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș ” al judeţului Satu Mare reaminteşte cetăţenilor măsurile ce trebuie respectate pentru preîntâmpinarea unor astfel de evenimente nedorite, soldate cu pagube materiale şi uneori, chiar cu pierderi de vieţi omeneşti.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii