Manevrant vagoane din Satu Mare depistat sub influenţa băuturilor alcoolice în timpul serviciului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un manevrant vagoane a fost depistat în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în timpul serviciului, în urma unei acţiuni a Poliţiei Transporturi. 

Astfel, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Satu Mare s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că în dimineaţa zilei de 22 mai 2024, la ora 06:47, un manevrant vagoane cu atribuţii privind siguranţa circulaţiei feroviare a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, poliţiştii de la Transporturi au acţionat, în perioada 1 aprilie – 30 iunie, pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei feroviare. 
„Astfel, în trimestrul al II-lea din anul 2024, au acţionat poliţişti de la transporturi, lucrători de la A.S.F.R., sprijiniţi de angajaţi feroviari, care au executat 284 de controale şi au efectuat verificări în 174 de unităţi de cale ferată şi 104 trenuri. 
În cadrul activităţilor preventive, au fost verificate cu etilotestul/alcoolscopul 813 persoane cu atribuţii în siguranţa circulaţiei, de către reprezentanţii A.S.F.R. şi au fost verificaţi 160 mecanici de locomotivă. Pe durata acţiunii, poliţiştii au constatat 11 infracţiuni, fiind cercetate 11 persoane, dintre care opt persoane au fost depistate în flagrant delict, toate persoanele fiind conduse la spital, în vederea prelevării probelor biologice de sânge”, au precizat poliţiştii.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii