Un proprietar de teren expropriat pentru șoseaua de centură a municipiului Satu Mare, lăsat cu ochii în soare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prefectul Ioan Tibil a primit astăzi în audiență un cetățean din municipiul Satu Mare care s-a prezentat cu o problemă privind exproprierea unui teren situat pe traseul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare. 

Problema este în atenția Instituției Prefectului.  Până în acest moment s-au efectuat demersuri către Primăria Municipiului Satu Mare, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Satu Mare, Ministerul Transporturilor și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, aceasta urmând să răspundă solicitării transmise. 
Principala nemulțumire a petentului este că, deși cuprins în hotărârea de guvern aferentă despăgubirilor urmare a exproprierii, în continuare situația cadastrală a terenului nu este clarificată, urmare a unei suprapuneri parțiale cu coridorul de expropriere a centurii de ocolire, ceea ce îi îngrădește dreptul de a dispune juridic de bunul propriu. 
Prefectul l-a asigurat că va relua demersurile instituționale și legale necesare către CNAIR  în vederea soluționării cu celeritate a situației sesizate.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii