Țigări și alcool în valoare de 13.998 lei, confiscate de polițiștii de frontieră

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Conform centralizatorului acţiunilor şi a rezultatelor obținute în cadrul Planului judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări și a evaziunii fiscale,
în martie 2015 lucrătorii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, cei ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie, ai Birourilor Vamale şi ai Sectoarelor Poliţiei de Frontieră au întreprins 71 de acţiuni. Ca urmare a acestor acţiuni au fost reținute în vederea confiscării bunuri în valoare de 13.998 lei. Dintre acestea 3.074 pachete de ţigări, 30 de litri de motorină, iar 6.240 fire de ţigarete au fost abandonate. În urma acestor acţiuni au fost aplicate 17 contravenţii cu o valoare de 61.000 lei. Prejudiciul creat statului român este de 13.998 lei.
Menţionăm că în baza ordinului prefectului nr. 343/2012 este constituit Grupul de lucru pentru contracararea contrabandei cu țigări pe raza județului Satu Mare. Din grupul de lucru condus de prefectul judeţului Satu Mare fac parte toate instituțiile cu atribuții în acest domeniu, care au întocmit Planul de acțiune și modelul de raportare săptămânal al acțiunilor întreprinse. Pe baza acestor rapoarte săptămânale este întocmit un Centralizator lunar al rezultatelor obținute care este prezentat prefectului județului. Analiza acestor rezultate, obstacolele întâmpinate și propunerile de măsuri sunt discutate apoi în ședințele Grupului de lucru care au loc trimestrial.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii