Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sătmărenii au participat la marşul tăcerii în memoria victimelor din #Colectiv Foto: Valentin Păduraru

Sătmărenii au participat la marşul tăcerii în memoria victimelor din #Colectiv

Azi se împlineşte un an de la nenorocirea care a îndurerat o ţară întreagă.
În memoria tinerilor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din clubul #Colectiv, câțiva sătmăreni au participat la marşul tăcerii dedicat victimelor incendiului din Colectiv. Marşul a pornit de pe pasajul Corneliu Coposu și s-a încheiat în faţa statuii Vasile Lucaciu din parcul central, oamenii oprindu-se câteva minute pentru a aprinde o lumânare şi a păstra un moment de reculegere.
În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul #Colectiv au murit un număr de 64 de persoane. În afară de cele 26 de persoane decedate în incinta clubului și de una care a murit în drum spre spital, în faza inițială au fost identificate alte 186 de persoane rănite, din care 146 au fost spitalizate. În săptămânile de după incendiu au decedat alte 33 de persoane.
A fost cel mai grav incendiu din România dintr-un club de noapte și cel mai grav accident din țară de după anul 1989, depășind după numărul de decese accidentul aviatic de la Balotești din 1995 în care au murit 60 de persoane.
Astăzi îi comemorăm pe cei 64 de oameni care nu mai sunt printre noi, dar pe care nu îi uităm: Cristian Mitroi, Raluca Boghian, Ioana Raluca Pănculescu, Alexandru Hogea, Alexandru Mihai Iancu, Andreea Ștefan, Elsa Albu, Ioana Victoria Geambaşu, Loredana Dărescu, Claudiu Bogdan Istrate, Alexandru Aliman, Mădălina Strugaru, Alexandru Pascu, Vlăduţ Roberto Andy, Elena Nițu, Tudor Golu, Liviu Zaharescu, Teodora Maftei, Bogdan Enache, Alexandra Rădulescu, Ayberk Manci, Dan Matei Alexandru, Alex Chelba, Serian Mavi, Daniel Ciobanu, Florin Cristian Popescu, Adrian Popa, Tullia Ciotola, Ionuț Cosmin Popescu, Andra Elena Toader, Ionuț Maior, Andreea Chiriac, Costel Cârlicean, Mimi Voicu, Liliana Gheorghe, Alexandra Matache, Ştefan Hamed-Andrei, Vlad Ţelea, Mihai Cătălin Alexandru, Adrian Rugină, Constantin Ignat, Claudiu Petre, Nicoleta Baldovin, Mihaela Vieru, Diana Elena Enache, Monica Tănăsoiu, Alexandru Paul Georgescu, Andrei Petru Bucă, Ioan Tripa, Maria Ion, Simona Livia Stan, Valentin Fieraru, Laurențiu Vârlan, Nelu Tilie, Radu Palada, Gabriel Matei, Irina Opriță, Valentina Florea, Maria Vulcu, Ioana Epure, Alexandru Cătălin Simion, Cătălina Ioniță, Ștefan Marius Rușitoru.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii