Un accident de circulație a avut loc în această dimineață pe Bulevardul Lucian Blaga

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Un accident soldat cu pagube materiale însemnate a avut loc în această dimineață pe Bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare. 
Din primele investigații reiese că șoferul unei mașini care vroia să intre în curtea unei firme nu a acordat prioritate autoturismului care venea din sens opus, fiind lovit de acesta.
Șoferul vinovat de producerea accidentului consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acesta a fost dus la spital pentru determinarea alcoolemiei.
”La ora 07.35, un conducător auto de 45 ani din Satu Mare, conducând un autoturism proprietate privată pe bulevardul Lucian Blaga din municipiu, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers pentru a efectua un viraj la stânga, a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de către o tânără de 27 ani, din Satu Mare.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei tinere de 23 ani, din Satu Mare, pasageră în același autoturism.
La testarea alcoolscop, s-a constatat că cel care a provocat incidentul, avea o concentrație alcoolică de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii