Bărbat împuşcat din greşeală în timpul unei partide de vânătoare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
În data de 15.01.2017, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost rănit accidental în timpul unei partide de vânătoare care se derula pe raza localității Medieș Râturi.
La fața locului, s-a deplasat o echipă operativă formată din polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, care au constatat din primele verificări, faptul că partida de vânătoare care se derula pe fondul de vânătoare nr.9 Iojib, pe raza localității Medieș Râturi era autorizată, la aceasta participând 13 vânători, deținători legali de armă de vânătoare.
În urma extinderii verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că în timpul desfășurării partidei de vânătoare, un bărbat de 51 ani, din localitatea Orașu Nou, participant la vânătoare, manevrând necorespunzător arma de vânătoare, în timp ce se urca într-un autoturism, a declanșat un foc de armă, cauzându-i leziuni la nivelul feței și mâinii drepte, unui participant la vânătoare în vârstă de 56 ani, din localitatea Racșa.
Bărbatul rănit, a fost dus la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a primi îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşii infracţiunii de uz de armă letală fără drept, faptă prevăzută de art. 343 alin. 1 C.P şi vătămare corporală, faptă prevăzută de art. 194 C.P .

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii