UPDATE Un bărbat s-a autoincendiat în Satu Mare. Bărbatul a decedat

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
UPDATE În cursul nopții, pe fondul leziunilor grave suferite, bărbatul a decedat.
Cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit, pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.

Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină azi pentru stingerea... unui bărbat care și-a dat foc singur. Bărbatul s-a autoincendiat din motive necunoscute momentan. Cei care l-au văzut cuprins de flăcări au sunat la 112 și au solicitat ajutorul pompierilor. Aceștia s-au deplasat pe strada Brândușa, acolo unde se află bărbatul, pentru a încerca să îi salveze viața.
Bărbatul are arsuri în proporție de 90% din suprafața corpului, de gradul II-III și IV, iar în acest moment acesta se află în comă indusă, pentru a putea rezista durerii. Nu este exclus ca bărbatul să fie transportat la Spitalul de Arși din București.
”În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 10.41, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat printr-un apel la 112 că o persoană s-ar fi autoincendiat, în scara unui complex de locuințe situat pe raza localității Satu Mare.
La adresa indicată, s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă S.M.U.R.D., care ajuns la faţa locului, a găsit un bărbat de aproximativ 60 de ani, în stare de conștiență, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 90% din suprafața corpului. După acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportată imediat la Unitatea Primiri Urgențe din Satu Mare”, potrivit ISU Someș Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii