PSD Satu Mare și-a prezentat candidații la Camera Deputaților și Senat: „O echipă care reprezintă garanția unei administrații eficiente, a unui sistem de sănătate performant și a unei educații modern”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele PSD Satu Mare Mircea Govor a prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, echipa de candidați pentru Camera Deputaților și Senat, oameni dedicați, competenți și determinați să reprezinte interesele județului nostru în Parlamentul României. 

„Fiecare dintre aceștia vine cu o experiență solidă, fie din administrația publică, fie din mediul privat, și cu o viziune clară pentru dezvoltarea comunității noastre. Atât eu, cât și doamna Aurelia Fedorca, cei care deschidem listele la Camera Deputaților și Senat, avem cea mai mare experiență politică și administrativă din județul Satu Mare, prin realizările atât la nivel local, cât și la nivel județean”, a declarat Mircea Govor.

Lista candidaților pentru Camera Deputaților:

1. Mircea Vasile Govor - Inginer

2. Adrian Micle - Economist

3. Maria Gabriela Ardelean - Profesor învățământ preșcolar

4. Ionuț Butean - Medic

5. Daniel Feher - Tehnician transporturi

6. Lavinia Livia Cigan Boldan - Medic stomatolog

7. Vasile Dorin Dumitru Batin - Inginer

Lista candidaților pentru Senat:

1. Aurelia Fedorca - Economist

2. Ionuț Onet - Economist

3. Ioana Roxana Petca - Economist

4. Mariana Geta Sălăgean - Profesor

Este o echipă care, la fel ca și mine, este determinată să aducă rezultate concrete pentru județul Satu Mare, să atragă investiții și să îmbunătățească infrastructura, educația, sănătatea, turismul, susținerea mediului economic, sprijinirea tuturor cultelor religioase (mănăstiri, biserici, case de rugăciuni”, a declarat președintele PSD Satu Mare.

Mircea Govor deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților:

Candidez cu încrederea că pot aduce plus valoare județului Satu Mare și cu angajamentul de a lucra neobosit pentru binele fiecărui sătmărean.

Astăzi, cu aceeași determinare și devotament față de comunitatea sătmăreană, vă anunț candidatura mea pentru funcția de deputat în Parlamentul României. Decizia de a candida la Camera Deputaților vine din dorința de a continua să servesc județul Satu Mare și de a aduce o schimbare reală în viața fiecărui cetățean.

Experiența acumulată în administrația publică, ca vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, și implicarea în numeroase proiecte de dezvoltare pentru județul nostru m-au pregătit să fac față provocărilor de la nivel național.

Misiunea mea este clară: să atrag mai multe fonduri pentru dezvoltarea județului Satu Mare. Voi fi o voce puternică și responsabilă care să asigure că județul nostru primește atenția și sprijinul pe care îl merită.

Vă invit să ne unim forțele și să construim împreună un viitor mai bun pentru noi toți!”, a declarat președintele Govor.

Întreaga echipă de candidați ai PSD Satu Mare reprezintă garanția unei administrații eficiente, a unui sistem de sănătate performant și a unei educații moderne, toate orientate către prosperitatea cetățenilor județului Satu Mare. Ne asumăm cu responsabilitate misiunea de a construi un viitor mai bun pentru comunitatea noastră, printr-o guvernare transparentă și eficientă”, a mai apus președintele PSD Satu Mare.

La finalul conferinței de presă, Mircea Govor a transmis un mesaj către sătmăreni prin care îi îndeamnă să aibă încredere în echipa PSD și să susțină echipa PSD în efortul de a construi un viitor mai bun. 

Împreună, putem face ca vocea județului nostru să fie auzită și respectată la nivel național. Vă invit să priviți cu încredere către viitorul țării noastre, un viitor care va fi modelat de lideri adevărați. Marcel Ciolacu, candidatul Partidului Social Democrat la Președinția României, este acel lider de care România are mare nevoie astăzi. A demonstrat că poate să readucă stabilitatea în momente dificile pentru țara noastră. Cu o abordare echilibrată, un angajament ferm față de stabilitate și progres, Marcel Ciolacu reprezintă calea sigură către o Românie unită și prosperă.”

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii