UPDATE Bărbatul găsit în fosa septică de la spital s-a înecat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
UPDATE Concluzii: Bărbatul găsit în fosa septică de la spital s-a înecat
În cursul zilei de miercuri, 17 mai, la ora 11.00, medicii legiști au efectuat necrosia bărbatului găsit mort în fosa septică a Spitalului Județean Satu Mare. Necropsia a demonstrat că bărbatul s-a înecat. Pe corpul acestuia medicii nu au identificat urme de violență.
Până în acest moment nu s-a reușit identificarea bărbatului. S-au preluat amprente care urmează să fie confruntate cu baza de date a Poliției, în speranța că oamenii legii vor reuși să identifice victima.
Având în vedere că medicii nu au găsit urme de violență nici pe corp și nici pe organele interne ale victimei, anchetatorii înclină să i-a tot mai puțin în calcul că ar fi vorba despre o crimă.
Cu toate acestea, zona în care a fost găsit cadavrul este una greu accesibilă, și nu nu știe cum a ajuns bărbatul în acel loc. Este un semn de întrebare la care procurorii trebuie să găsească un răspuns.


Descoperire macabră în miezul acestei zile la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Angajaţii Apaserv au descoperit un cadavru în putrefacţie în groapa septică a Spitalului Judeţean Satu Mare, în timp ce efectuau verificări în legătură cu unele defecţiuni ale gropii.
Este vorba despre cadavrul unui bărbat aflat în descompunere. Au fost anunțate autorităţile.
Vom reveni cu detalii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii