Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bărbat prins de polițiști beat la volan și fără permis

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Poliţiştii Secţiei Rurale Carei, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza de competență, au oprit în data de 21.06.2017, în jurul orelor 04.00, pentru control,
un autoturism care circula prin Moftinu Mic. La volan a fost identificat un conducător auto de 44 ade ani din localitatea Ghirolt, pentru care s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea s-a stabilt că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, intrucât aparatul etilotest a indicat o valoare a concentraţiei alcoolice de 0,64 mg/l în aerul expirat.
La data de 20.06.2017, în jurul orelor 18:10, poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier, petrecut pe strada Constantin Brâncuşi şi soldat cu pagube materiale.
La faţa locului s-a stabilit faptul că un conducător auto de 49 de ani din Câmpina, judeţul Prahova, în timp ce a conducea un autoturism pe strada Brâncuşi, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, producându-se avarii ambelor vehicule.
Ca urmare a efectuării de verificări specifice în astfel de situaţii, poliţiştii au stabilit că cel de la volan nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscop a relevat faptul că acesta avea o concentraţie alcoolică de 1,40 mg/l în aerul expirat.
Pe numele conducătorului auto depistat a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii