Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bătrână tâlhărită în scara unui bloc

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Cu sprijinul a doi cetăţeni care au dat dovadă de spirit civic, poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Satu Mare.
În data de 25.07.2017, la ora 21:00, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin Apel de Urgenă 112 de către o femeie, despre faptul că doi sătmăreni au imobilizat un bărbat, care a încercat să-i smulgă poșeta în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Ostrovului.
În urma sesizării, o echipă operativă s-a deplasat la locul indicat şi a identificat bărbatul imobilizat, ca fiind un bărbat de 42 ani, din Satu Mare.
Verificările efectuate au relevat că în timp ce femeia de 67 de ani, din Satu Mare, se afla în scara unui bloc, cel în cauză i-ar fi smuls poșeta în care se afla suma de 100 lei, un telefon mobil şi acte personale şi ar fi încercat să fugă. Planul nu i-a reuşit, deoarece doi sătmăreni de 37, respectiv 41 de ani, martori ai evenimentului, au dat dovadă de spirit civic şi l-au imobilizat.
Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii