Banner blato Livrare1 

Accident | Un mopedist a decedat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
În data de 30.07.2017, în jurul orei 09:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș, aflându-se în executarea serviciului de patrulare pe raza localității Trip, au observat un moped în șanțul de pe marginea unui drum din localitate.
Totodată, lângă moped au depistat o persoană care prezenta leziuni la nivelul capului, pe care au identificat-o ca fiind un bărbat de 69 ani, din Trip.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul găsit la locul evenimentului s-a deplasat cu un moped pe strada Fabricii, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la intrarea în intersecția cu strada Principală, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în șanțul de beton de pe marginea părții carosabile.
În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere de nici o categorie.
Bărbatul accidentat a fost transportat la Spitalul Negrești Oaș pentru a i se acorda îngrijiri medicale, dar în jurul orei 13:30 a survenit decesul acestuia.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-au produs evenimentele rutiere.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii