Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Microbuz din Satu Mare, implicat într-un accident la Viena. Cinci persoane au decedat

Un microbuz din Satu Mare a fost implicat astăzi într-un accident rutier în apropiere de Viena, Austria, în zona Heiligenkreuz, între Mayerling și Hinterbrühl, cinci pasageri decedând pe loc.
Microbuzul de opt persoane a ieşit de pe autostradă, s-a izbit de parapet şi s-a răsturnat. Unele persoane au fost aruncat din microbuz şi au decedat pe loc, altele au rămas încarcerate. Cinci persoane erau moarte şi două grav rănite când au ajuns pompierii.
La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, salvare şi medici, care au preluat victimele şi le-au transportat cu elicopterul la spitale. Se pare că printre victime ar fi şi copii.
Poliția nu a oferit detalii despre identitatea persoanelor din microbuz. Se știe doar că două femei de circa 60 de ani au ajuns la spital în stare gravă fiind transportate de urgență cu elicopterul la spitale din Viena.
Surse din cadrul Ministerului de Externe al României au confirmat informația că cele cinci persoane sunt din județul Satu Mare. Microbuzul aparține unei firme din județul Satu Mare.
Celelalte două victime, aflate în stare gravă, sunt la spitalele UKH Wien-Meidling și Wiener AKH, transportați cu elicoptere.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii