Kelemen Hunor: ”Prin candidații UDMR vrem să recâștigăm încrederea în instituțiile politice” Foto: Valentin Păduraru

Kelemen Hunor: ”Prin candidații UDMR vrem să recâștigăm încrederea în instituțiile politice”

”Va fi o schimbare substanțială la Satu Mare” a spus președintele UDMR, Kelemen Hunor, azi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Satu Mare.
Acesta s-a arătat încrezător în candidații UDMR Satu Mare pentru alegerile parlamentare, subliniind că este nevoie să fie redată încrederea în clasa politică și Parlament.
  • ”Există o lipsă de încredere în clasa politică și instituțiile politice. Trebuie să redăm încrederea în Parlament și instituțiile politice. Prin candidații UDMR vom contribui la acest proces de recâștigare a încrederii în instituțiile politice”, a spus Kelemen Hunor. 
  • ”La Satu Mare va fi o schimbare substanțială, după ce Pataki Csaba și Kereskenyi Gabor au câștigat alegerile și au preluat funcțiile de conducere la Primărie și la Consiliul Județean. În locul lor vor veni colegi cu experiență: Erdei D. Istvan, Turos Lorand și Magyar Lorand”, a mai spus Kelemen Hunor. 
La conferința de presă au fost prezenți președintele CJ, Pataki Csaba, primarul Kereskenyi Gabor și cei trei candidați UDMR în județul Satu Mare: Erdei D. Istvan, Turos Lorand și Magyar Lorand.
Cei trei candidați au mulțumit președintelui UDMR pentru încrederea și sprijinul acordat.
Erdei D. Istvan a ținut să mulțumească pentru încrederea într-un nou mandat. ”După patru mandate, al cincilea e ceva în plus pentru ca munca politică începută acum 26 de ani să o termin pentru ca nepoții și copiii noștri să nu fie obligați să plece peste hotare pentru o viață mai bună, mai decentă.”
Turos Lorand a precizat că ”UDMR nu reprezintă doar o comunitate etnică maghiară. Suntem foarte sensibili în ce privește comunitatea maghiarilor.”
Magyar Lorand promite sătmărenilor ”muncă cinstită în continuare”.
  • ”Eu sunt un candidat mai nou. Am fost consilier local în ultimele două mandate, a fost o onoare să suțin sătmărenii în consiliul local. Din 11 decembrie, dacă o să fiu deputat în Parlamentul României, pe lângă programul nostru pe care mi-l asum, pe mine, după experiența pe care am acumulat-o în agricultură și dezvoltare rurală, mă interesează să fac parte din comisia de agricultură în Parlamentul României. Consider că după 10 ani în care am lucrat ca expert în cadrul AFIR, după aceea ca șef serviciu, consider că cunosc atât legislația, cât și problemele existente la nivelul agriculturii, la nivelul finanțărilor europene. Consider că pot să aduc ceva bun atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru locuitorii județului Satu Mare”, a spus Magyar Lorand.
Nu în ultimul rând, Magyar Lorand a promis ”muncă cinstită în continuare așa cum am făcut și până acum”.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii