Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Parfumuri contrafăcute, confiscate de jandarmi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Jandarmii sătmăreni au depistat în cursul zilei de marţi două persoane suspectate de efectuarea de acte de comerţ cu bunuri contrafăcute.
Aflată în serviciu de patrulare pe strada Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, o patrulă de jandarmerie a surprins două personae, un bărbat şi o femeie, care ofereau spre vânzare parfumuri, de diferite mărci.
La solicitarea ageţilor de ordine publică aceştia nu au putut prezenta documente de provenienţă asupra bunurilor găsite asupra lor.
Din investigaţiile efectuate a rezultat că toate bunurile găsite de jandarmi asupra celor doi sunt suspectate a fi contrafăcute, astfel încât acestea au fost ridicate pentru cercetări.
Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de “punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care îl prejudiciază pe titular”, pe numele celor doi suspecţi s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale. Actele de sesizare au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii