Incendiu la o casă din Trip. Pompierii s-au luptat patru ore cu focul

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat, azi-noapte, de producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Trip.
La fața locului s-au deplasat șapte subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș, iar alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bixad.
La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întregul imobil. Intervenția a fost una dificilă și de lungă durată, deoarece în interior erau depozitate cantități mari de haine, cartoane și alte materiale combustibile, iar tavanul imobilului era căzut, îngreunând accesul forțelor de intervenție. Pompierii au luptat cu flăcările timp de 3 ore și 40 de minute, acționând și pentru protejarea unei case de locuit din imediata apropiere a locuinței afectate de incendiu.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a izbucnit în bucătărie și a fost provocat, cel mai probabil, de jar sau scântei căzute dintr-o sobă fără acumulare de căldură pe materiale combustibile.
Din fericire, nu au existat victime.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii