Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Victimă prinsă sub dărâmături, la Negrești

Două echipaje de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din ISU au fost solicitate să intervină pentru salvarea unei persoane surprinse de căderea unui acoperiş.
În dimineaţa zilei de azi, în jurul orei 08:34, două echipaje de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Negreşti Oaş, în urma exploziei produse la o locuinţă.
Echipajele specializate au intervenit pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor medical în cazul unei persoane de sex feminin. Aceasta a suferit politraumatisme, în urma căderii acoperişului locuinţei, precum şi arsuri de gradul II pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului.
Pompierii încadraţi pe autospeciala de descarcerare au folosit echipamentele din dotare şi au extras victima, pe care au predat-o paramedicilor SMURD, care i-au acordat primul ajutor medical, dar ulterior aceasta a fost transportată de urgenţă la spitalul din Negreşti Oaş.
Evenimentul a fost cauzat, cel mai probabil, de scăpările de gaze de la o butelie, explozia nefiind urmată de incendiu.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii