Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Primăria Satu Mare a cumpărat materiale de construcții pentru locutorii din Sătmărel afectați de furtună

Primarul Dorel Coica a declarat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că locuitorii din cartierul Sătmărel afectați de furtuna
abătută în aceste zile în municipiu sunt ajutați de către Primăria Satu Mare, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al primăriei și sponsori cu alimente și materiale de construcții.
În aceste zile, 61 de case din cartierul Sătmărel au fost afectate de furtuna cu grindină. Au fost evacuați 113 adulţi și copii și adăpostiți la Căminul cultural din Sătmărel. Toate aceste persoane primesc în aceste zile din partea unor sponsori conserve de carne, apă, pâine, produse de igienă, iar din fondurile pentru situații de urgență au fost cumpărate materiale pentru reparația caselor. Mai mult, primarul a declarat că a asigurat transport şi cazarea pentru 5 mame şi 9 copii la Centrul maternal şi Adăpostul de noapte precum şi servicii de consiliere psihologică.
De asemenea, s-a făcut necesarul de materiale de construcţii pentru casele afectate în valoare de aproximativ 133.000 lei, urmând ca în cel mai scurt timp să se remedieze situaţia actuală.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii