banner draxkmaier satu mare

Autogară modernă pe strada Botizului

Primăria Municipiului Satu Mare a început construcția unui terminal pentru transportul public din municipiul Satu Mare, printr-un proiect în valoare de 5 milioane de lei, finanțat de Uniunea Europeană.

Terminalul este construit pe str. Botizului, pe un teren care până acum se afla în paragina. Prin acest proiect, municipiul va beneficia de o autogară modernă unde va fi amenajat, tot din fonduri europene, un centru de control al traficului din municipiu. Totodată, cu această ocazie va fi rezolvată și problema navetistilor care vin la muncă și la școală în municipiul Satu Mare.

Construcția terminalului este prevăzută a se finaliza până  la sfârșitul acestui an.

"Miercuri a început  construcția terminalului de călători de pe str. Botizului. Este un proiect finanțat  din fonduri europene în valoare de 8 milioane de lei. Am avut în vedere modernizarea transportului public în comun. Am achiziționat cu finanțare europeană deja 11 autobuze hibrid și vom mai cumpăra încă 6 autobuze. Acum a demarat construcțiaterminalului de călători,  care va fi o autogară modernă. Apoi, tot din fonduri europene vom amenaja un centru de control și monitorizare a traficului înmunicipiul Satu Mare. Pot să spun ca înurmătorul an, la fiecare 100 de lei pe care îi vom investi în oraș,70 de lei provin din fonduri europene", a declarat primarul Gábor Kereskényi. 


SURSA: Primăria Satu Mare

 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

ads4 2
coica dorel primar
campaniealbu

centrulgmzamfirescu

cosminprimar
energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii