Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

NEPI deschide până la sfârșitul anului 2018 Satu Mare Shopping City

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
NEPI investește 40 de milioane de euro în dezvoltarea Satu Mare Shopping City, cel mai mare centru comercial regional. NEPI își dorește deschiderea mall-ului până la sfârșitul anului 2018.
NEPI Rockastle a depus documentația pentru autorizația de construire. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă că fondul de investiţii NEPI Rockastle a depus documentaţia pentru construirea mega mall-ului de pe Careiului.
Managerul de proiect, Călin Stan, prezent la conferință, a spus că doreşte deschiderea mall-ului la finalul anului 2018. Lucrările vor începe în 40-50 de zile.
Complexul va fi construit pe un teren de 6 hectare, răspândit pe o suprafață de 28.000 de metri pătrați, va cuprinde supermarketuri și o serie de galerii comerciale mall, centru comercial shopping mall.
Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că NEPI va aduce o serie de îmbunătățiri în infrastructură: sens giratoriu, amenajarea a două străzi adiacente (Digului și Dunării), precum și construcția unei pasarele pietonale și pentru bicicliști. NEPI va suporta proiectarea acestei pasarele, urmând ca investiția să fie implementată prin fonduri europene.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii