Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Consiliul Județean Satu Mare - 25 de ani de existență

Consiliul Județean Satu Mare împlinește în acest an 25 de ani de existență.
În acest sens, conducerea Consiliului Județean a decis să afișeze panouri iluminate cu numele tuturor președinților Consiliului Județean, precum și a tuturor consilierilor județeni din anul 1992 până în prezent.
De asemenea, în sala mare a Consiliului Județean a avut loc premierea foștilor președinți de Consiliu Județean, în prezența primarilor din județ.
Pe scenă au urcat, rând pe rând, toți vicepreședinții Consiliului Județean, prezenți în sală, care s-au perindat între anii 1992 - prezent. Toți au transmis câte un mesaj, însă, de departe, cel mai apreciat dintre discursuri a fost cel al fostului președinte CJ, Anamaria Biriș, care a ținut să citească celor prezenți mesajul pe care fostul severan, Regele Mihai al României, l-a adresat Parlamentului în 25 octombrie 2011, argumentând că discursul fostului suveran se potrivește zilelor noastre.
”Politica este o sabie cu două tăişuri. Ea garantează democraţia şi libertăţile, dacă este practicată în respectul legii şi al instituţiilor. Politica poate însă aduce prejudicii cetăţeanului, dacă este aplicată în dispreţul eticii, personalizând puterea şi nesocotind rostul primordial al instituţiilor Statului.”

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii