Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Anul acesta se va schia la Luna Șes

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Conducerea Primăriei Negrești Oaș a supus consultării publice proiectul bugetului orașului Negrești-Oaș pentru anul 2018.
Un capitol important în buget se referă la investițiile în școli, unde au fost cuprinse proiectele privind creșterea eficienței energetice a liceelor, școlilor și grădinițelor din oraș și construirea unei creșe. De asemenea, printr-un proiect finanțat prin PNDL și de la bugetul local Primăria va extinde și moderniza Școala Gimnazială nr.3.
La capitolul infrastructură se regăsesc continuarea lucrărilor pe mai multe străzi, precum și cofinanțarea unor proiecte noi care au fost depuse recent pentru finanțare, privind reabilitarea unor străzi care nu au fost cuprinse în programele de anul trecut, și începerea unor lucrări noi de modernizare străzi.
Din fonduri europene se vor anvelopa 20 de blocuri din oraș, din cele 50 existente.
De asemenea, pe fonduri de cooperare transfrontalieră, Primăria a depus pentru finanțare un proiect privind construirea unui Centru medical la Negrești-Oaș.
Primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, a anunțat că în acest an se va schia la Luna Șes.
  • ”Vom finaliza lucrările la stațiunea Luna Șes și vom face toate demersurile pentru a o pune în funcțiune în acest an”, a spus aceasta.
De asemenea, unul dintre cele mai așteptate proiecte, pe care conducerea Primăriei dorește să-l finalizeze în anul Centenarului Marii Uniri, este Centrul Multicultural, cu dotările interioare moderne aferente.
Aici puteți să consultați proiectul de buget și lista investițiilor pe site-ul Primăriei și să faceți propuneri

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card