Weekend de coşmar în Satu Mare: trei persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Weekend de coşmar în Satu Mare: trei persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere.
La data de 17 februarie, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați despre faptul că pe DN19, în localitatea Certeze, a avut loc un eveniment rutier.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 42 de ani, din Certeze, în timp ce conducea un autoturism pe DN 19, a accidentat mortal o femeie, de 65 de ani, din aceeași localitate, care, în calitate de pieton, se afla întinsă pe partea carosabilă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
La data de 18 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier, care a avut loc în Odoreu.
În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, din localitatea Apa, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, din Odoreu, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Tot, la data de 18 februarie, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe Bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane.
Din verificări a reieșit faptul că, un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Micula Nouă, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei, de 67 de ani, din Satu Mare, care, în calitate de pieton era angajată în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, și a accidentat-o mortal.
La testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
În toate cauzele s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii