Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nu a respectat ”Cedează trecerea” și s-a tamponat cu altă mașină

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au reținut permisul de conducere al unui bărbat, de 28 de ani, din Satu Mare, care, aflat la volanul unui autoturism, la intersecția a două străzi din municipiul Satu Mare nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe drumul cu prioritate.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale.
De asemenea, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în perioada 9 - 11 martie a.c., au fost constatate peste 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 63 500 de lei. Totodată, au fost reținute 25 de permise de conducere .
În perioada 9 - 11 martie a.c., 12 conducători auto, cu vârste cuprinse între 26 și 49 de ani, au fost depistați în trafic, conducând cu viteze cuprinse între 102 și 129 km/h. Tuturor le-au fost reținute permisele de conducere.În aceeași perioadă, șase conducători auto, cu vârste cuprinse între 25 și 65 de ani , nu au acordat prioritate de trecere unor pietoni angajați în traversarea regulamentară a străzii. Celor șase le-au fost reținute permisele de conducere.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii