Accidente în județ soldate cu pagube materiale

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În cadrul activităților desfășurate de polițiștii rutieri în perioada 23-25 martie, în vederea asigurării unui climat rutier sigur și pentru prevenirea accidentelor rutiere, aceștia au acționat pe arterele rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 195 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 50 000 de lei.

Totodată au reținut 16 permise de conducere.
Astfel, la data de 23 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, au fost sesizați despre faptul că între localitatea Satu Mare și Botiz a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.
Astfel, o tânără, de 20 de ani, din Ciuperceni, nu s-a asigurat corespunzător și la efectuarea manevrei de depășire, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.
Conducătoarei auto i-a fost reținut permisul de conducere.

În aceeași zi, doi conducători auto, de 31, respectiv 58 de ani, ambii din Satu Mare, circulând pe diferite sectoare de drum din municipiul Satu Mare, nu au respectat semnificația culorii semaforului electric aflat în funcțiune și au pătruns în intersecție pe culoarea roșie.
Ambilor conducători auto li s-au reținut permisele de conducere.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii